De senaste åren har det blivit allt mer populärt att få hem matvaror och recept, i välplanerade och färdigpackade matkassar, hela vägen till din dörr. Kundkretsen för dessa företag ökar hela tiden och nästan alla verkar idag ha en önskan att, mitt i den stressiga vardagen, slippa planera och inhandla maten själva. Även då de flesta matkassar satsar på nyttig och, dessutom ofta, ekologiska varor så finns de kunder som söker efter något mer.

Att kunna hålla en GI-diet och den livsstil som kommer med GI-tänket är för många ett mål som känns svårt att uppnå utan hjälp både när det kommer till mat och recept som motivation och guidning från någon kunnig person. På grund av den stora efterfrågan på just GI-mat och hemleverans av recept och mat bestämde sig GI-experten Ola Lauritzon för att starta ett företag som erbjuder just den kombinationen. GI boxen är företaget som hjälper dig att gå ner i vikt samtidigt som du slipper handla och laga mat, ger dig motivation och coaching via mail och telefon samt en viktgaranti.

Den här tjänsten fungerar alltså på följande sätt. Varannan vecka får du hem 20 stycken frysta måltider som är noga framtagna och tillagade enligt GI-modellen för att du ska få i dig nyttig och god kost som dessutom hjälper dig att gå ner i vikt. Maten räcker till lunch varje vardag, samt middag från måndag till torsdag. För att du dessutom ska kunna hålla din diet på helgen medföljer enkla och spännande recept på GI-mat som du själv kan tillaga under fredag, lördag och söndag. Förutom all god och nyttig färdiglagad mat samt recept och inspiration till helgen får du dessutom daglig coaching, motivation och träningstips via mail. För dig som vill gå ner i vikt eller bara har en längtan efter ny och inspirerande mat är GI-boxen det perfekta alternativet. Börja med en månad och känn efter hur mycket större ditt välmående blivit och hur mycket mindre ditt midjemått helt plötsligt är. Unna dig själv lyxen att bli serverad fantastiska rätter varje dag och du kommer inte ångra dig.